抵食兼貼地~澳門超足料牛肉麵!夠曬滿足呀!

抵食兼貼地~澳門超足料牛肉麵!夠曬滿足呀!

Macau 澳門指南
By Presslogic on 26 Mar 2017

好多人都中意食牛肉, 但係出去食個餐,好多時都得兩三片牛肉,真係好唔夠喉呀!今日小編為大家介紹澳一間麵店,碗牛肉麵非常足料,而且價錢好平,25蚊一碗!夠曬貼地呀!

呢間麵店叫做金樂牛肉麵,係澳門好出名,好多旅客都會去食,25蚊一碗咋!

FB: NEiL L·林俊哲(@neillin0712)分享的貼文 張貼

牛肉鋪滿成碗麵,睇到都夠曬滿足呀!

上河小姐(@rubyrubylao)分享的帖子 發佈

吃貨兩枚(@foodlovingsisterss)分享的帖子 發佈

加少少辣椒醬仲正!

蔡瑜瑄(@3_4__)分享的貼文 張貼

除左牛肉麵之外,好多人都中意佢地嘅魚蛋,夠曬爽滑彈牙!

?ℒℐℕᎶ. ?(@lingchan2046)分享的貼文 張貼

另外,牛肉丸、牛筋、牛腩等等嘅麵食都好受歡迎,二三十蚊就有碗,成日都要排隊食~

Mango.W(@mango0301)分享的貼文 張貼

Calvin Chang(@hinsfever)分享的帖子 發佈

地址:澳門祐漢新村第一街58號地下
電話:2841-3970
營業時間:12:00 ~ 18:00

(小編公告:如果讀者有任何關於美食、旅遊、玩樂、或者任何新奇有趣事物既資訊,都歡迎話比小編們知~大家可以透過Facebook inbox、或者send e-mail到[email protected],直接將資料傳比小編)
*本文章的圖片均經其本人或其公司授權,其他媒體不得轉載


Holiday長期歡迎大家投稿~我哋會為你開一個個人帳戶作發表文章之用。文章類型包括美食、旅遊、玩樂等同Holiday相關既事物~投稿可以傳送到 [email protected]比小編檢查一下先,記住要附上100字內自我簡介。 另外文章一經採用,編輯將會進行潤飾。期待你哋既大作啊!

Follow Instagram: holiday.presslogic

Share to Facebook