拉到18cm長?銅鑼灣芝士8重奏拉絲PIZZA!加埋純蜂蜜仲好味呀!

拉到18cm長?銅鑼灣芝士8重奏拉絲PIZZA!加埋純蜂蜜仲好味呀!

Video
By Presslogic on 20 Apr 2017

位於BabboTrattoria意大利餐廳位於銅鑼灣,大廚係來自台北的過江龍Stan Wang,其實呢間餐廳某程度都叫有玩下fusion菜,原來台灣菜mix意大利菜都幾配合香港人口味~不過,今日要先推介一下佢地嘅芝士8重奏拉絲PIZZA!因為實在太吸睛!果真不得不提耶!


Holiday長期歡迎大家投稿~我哋會為你開一個個人帳戶作發表文章之用。文章類型包括美食、旅遊、玩樂等同Holiday相關既事物~投稿可以傳送到 [email protected]比小編檢查一下先,記住要附上100字內自我簡介。 另外文章一經採用,編輯將會進行潤飾。期待你哋既大作啊!

Follow Instagram: holiday.presslogic

Share to Facebook