Elsa/安娜/貝兒都有份!12款迪士尼不倒翁  設有唔少公主角色  造工仲好仔細又可愛

Elsa/安娜/貝兒都有份!12款迪士尼不倒翁 設有唔少公主角色 造工仲好仔細又可愛

Hong Kong 香港食玩 · Life 本地生活 · Trendy 潮物玩意 · HotTalk 熱門話題 · 小編開箱
By PressLogic on 06 Dec 2018

之前都出過16款迪士尼角色不倒翁,隻隻都好可愛,今次再推迪士尼公主不倒翁,仲有唔少細緻位,好得意!

好多迪士尼公主都變咗做不倒翁,好似灰姑娘、愛麗絲、貝兒、長髮公主等都有份!睇到不倒翁細節位仲有埋公主嘅髮髻,令人好想儲齊一套。

PressLogic
Photo from PressLogic

今次Elsa、Anna都有份!好少見到Elsa同Anna出Q版嘅精品~

PressLogic
Photo from PressLogic

唔少得小魚仙、白雪公主、Tinker Bell、茉莉公主,白雪公主個蝴蝶結好得意!仲有好少見到會有Tinker Bell嘅精品,係fans真係要去試下抽抽~

PressLogic
Photo from PressLogic

價錢:$19.9一個(抽盲盒形式)
發售日期:由即日起
發售地點:各大百貨公司、玩具反斗城、Log On等地方有售

Text: Holiday Editorial
(小編公告:如果讀者有任何關於美食、旅遊、玩樂、或者任何新奇有趣事物既資訊,都歡迎話比小編們知~大家可以透過Facebook inbox、或者send e-mail到[email protected],直接將資料傳比小編)
*本文章的圖片均經其本人或其公司授權,其他媒體不得轉載


Holiday長期歡迎大家投稿~我哋會為你開一個個人帳戶作發表文章之用。文章類型包括美食、旅遊、玩樂等同Holiday相關既事物~投稿可以傳送到 [email protected]比小編檢查一下先,記住要附上100字內自我簡介。 另外文章一經採用,編輯將會進行潤飾。期待你哋既大作啊!

Follow Instagram: holiday.presslogic

Share to Facebook